Vitusmavo

VITUSMAVO: ONTDEK, COMBINEER, DOE!

DE VITUSMAVO: MAVO TO DO

Leerlingen met een mavo-, mavo/havo- of havoadvies zijn van harte welkom op de Vitusmavo. Op de Vitusmavo vinden we het belangrijk dat de leerling kan bereiken wat hij of zij wil bereiken. Daarom hebben we de Mavo ToDo ontwikkeld: toepassingsgericht en doelgericht onderwijs, vol kennis en vaardigheden die elke leerling nodig heeft voor de toekomst. Theorie en praktijk gaan samen op de Mavo ToDo. Samen met de school kiest de leerling een leerroute die bij hem of haar past en die optimaal voorbereidt op elke vervolgstap. In die leerroute blijven we de leerling begeleiden, van klas 1 tot en met het eindexamen.

MAVO/HAVO BRUGKLASSEN

In de brugperiode krijgen alle leerlingen les op mavo/havoniveau. Zo stimuleren we ze om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Samen vergroten we de kansen van elke leerling op een mooie toekomst. Tegelijk is de Vitusmavo een heel gezellige school, beroemd om de fijne sfeer.

PROFIELEN EN DOORSTROMEN

De Vitusmavo kent drie profielen: technologie & media, marketing & business en hospitality & health. Daarnaast is er de havoroute. De Vitusmavo werkt nauw samen met het Vituscollege in Bussum. Opstromen en doorstromen naar de havo wordt zorgvuldig voorbereid en is dan ook meestal succesvol. Door de samenwerking met het Vituscollege is er plaatsingsgarantie. De Vitusmavo haalt uitstekende examenresultaten. Dat is mooi, maar we vinden het vooral belangrijk dat de leerling goed is voorbereid op een vervolgstudie, of dat nu mbo of havo wordt.

VIM 1 VIM 2VIM 3 VIM 4

AANDACHT EN BEGELEIDING

Op de Vitusmavo is er aandacht voor iedere leerling. We gaan ervan uit dat alle leerlingen baat hebben bij een goede begeleiding. Daarom worden aandacht en begeleiding bij ons gewoon ingeroosterd op vaste momenten. Het kan zijn dat een leerling nog een extra steuntje in de rug nodig heeft, bijvoorbeeld als hij of zij moeite heeft met bepaalde vakken, bij dyslexie of faalangst, of als het gewoon allemaal even wat minder goed gaat. Dat steuntje willen we op de Vitusmavo graag geven via klassenleraren, interne studiebegeleiding, vakgerichte begeleiding, remedial teaching, faalangsttraining, loopbaanontwikkeling en -begeleiding en interne zorgbegeleiding.

VOLOP EXTRA’S:

 • sport (de Vitusmavo heeft zelfs een sportklas!)
 • kunst & cultuur
 • muziek
 • techniek
 • ict
 • excursies
 • uitgebreid studieloopbaantraject.

Open dag en voorlichting

Stel een vraag aan Vitusmavo

Naam
Vul een naam in

E-mailadres
Vul hier een geldig e-mailadres in

Vraag
Vul een bericht in

Invalid Input

Contactgegevens

 • Adres Vitusmavo
  Cort van der Lindenlaan 5
  1412 BW Naarden
 • Telefoon 035 694 24 35
 • E-mailadres
www.vitusmavo.nl