Sint-Vitusmavo

SINT-VITUSMAVO: AANDACHT VOOR IEDER 1

DE VITUSMAVO

Leerlingen met een mavo-, mavo/havo- of havoadvies zijn van harte welkom op de Vitusmavo. In de brugperiode hebben wij één afdeling op mavo/havoniveau. Zo stimuleren we de leerlingen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Samen vergroten we de kansen van elke leerling op een mooie toekomst. Tegelijk is de Vitusmavo een heel gezellige school, beroemd om de fijne sfeer.

MAVO TODO

Op de Vitusmavo vinden we het belangrijk dat de leerling kan bereiken wat hij of zij wil bereiken. Daarom hebben we de Mavo ToDo ontwikkeld: toepassingsgericht en doelgericht, vol kennis en vaardigheden die elke leerling nodig heeft voor de toekomst. Theorie en praktijk gaan samen op de Mavo ToDo. Samen met de school kiest de leerling een leerroute die bij hem of haar past en die optimaal voorbereidt op elke vervolgstap. In die leerroute blijven we de leerling begeleiden, van klas 1 tot en met het eindexamen.

PROFIELEN EN DOORSTROMEN

De Vitusmavo kent vier profielen: technologie & media, marketing & business, hospitality & health en de havoroute. De Vitusmavo werkt nauw samen met het Sint-Vituscollege in Bussum. Opstromen naar de havo wordt zorgvuldig voorbereid en is dan ook meestal succesvol.  De Vitusmavo haalt uitstekende examenresultaten. Dat is mooi, maar we vinden het vooral belangrijk de leerling goed is voorbereid op een vervolgstudie, of dat nu mbo of havo wordt.

1234

AANDACHT EN BEGELEIDING

Op de Sint-Vitusmavo is er aandacht voor ieder 1. We gaan er vanuit dat alle leerlingen baat hebben bij een goede begeleiding. Daarom worden aandacht en begeleiding bij ons gewoon ingeroosterd op vaste momenten. Het kan zijn dat een leerling nog een extra steuntje in de rug nodig heeft, bijvoorbeeld als hij of zij moeite heeft met bepaalde vakken, bij dyslexie of faalangst, of als het gewoon allemaal even wat minder goed gaat. Dat steuntje willen we op de Vitusmavo graag geven via mentoren, interne studiebegeleiding, vakgerichte begeleiding, dyslexietraining, faalangsttraining, decaan en interne zorgbegeleiding.

VOLOP EXTRA’S:

 • huiswerk is schoolwerk: het huiswerk wordt grotendeels op school gemaakt
 • sport
 • kunst & cultuur
 • muziek
 • ict
 • vitusdagen en -weken.

Stel een vraag aan Sint-Vitusmavo

Naam
Vul een naam in

E-mailadres
Vul hier een geldig e-mailadres in

Vraag
Vul een bericht in

Invalid Input

Contactgegevens

 • Adres Sint-Vitusmavo
  Cort van der Lindenlaan 5
  1412 BW Naarden
 • Telefoon 035 694 24 35
 • E-mailadres
www.vitusmavo.nl