Lucent College

school voor mavo en havo

HET LUCENT COLLEGE LAAT JE STRALEN!

Het Lucent College is nieuw en nét even anders. Als je kiest voor Lucent, dan krijg je echt onderwijs van deze tijd. Je leert hoe de wereld werkt én hoe jij die kunt veranderen. De docenten dagen je uit om zelf met slimme oplossingen te komen. Jij bepaalt hoe je leert, samen met je persoonlijke coach. Het Lucent College is klein genoeg om je thuis te voelen en groot genoeg voor veel keuzes en kansen. Het Lucent College laat je stralen!

FRIS EN VERNIEUWEND ONDERWIJS

Op onze frisse school staat jouw succes in de spotlights. En we maken leren leuk. Er is niet één beste manier om te leren, dus je werkt soms als klas, soms in een groepje en soms alleen. Ook online en offline wissel je af: je gebruikt je eigen laptop en boeken en schriften. Onze docenten dagen je echt uit met mooie projecten binnen en buiten de school.

LEREN VAN ÉN VOOR DE ECHTE WERELD

Wat onze stoere school ook anders maakt, is dat je leert van de wereld om je heen. Van thema’s in technologie, in de maatschappij en het bedrijfsleven. We laten je zien hoe de wereld werkt en we vragen jou hoe je de wereld wilt veranderen. Je gaat zelf op onderzoek uit en bedenkt praktische oplossingen. Zo leer je niet voor een cijfer, maar voor het leven.

Lucent 1  Lucent 2Lucent 3  Lucent 4

VRIJ OM TE KIEZEN HOE JE LEERT

Het Lucent College laat je vrij hoe, wanneer en met wie je leert. Samen met je persoonlijke coach maak je elke week je eigen leerplan en krijg je de hulp die je nodig hebt. Lukt het je om alles op school af te maken, dan zijn de eerste twee jaar huiswerkvrij. Je kiest zelf welke vakken je op welk niveau volgt. Pas in het derde jaar kies je voor de richting mavo of havo.

EEN SCHOOL WAAR JE JE THUIS VOELT

School is meer dan leren. Het moet ook een fijne plek zijn. Het Lucent College is een lichte, ruime school die klein genoeg is om je thuis te voelen en groot genoeg voor veel keuzes en kansen. Met mooie lokalen, stilteplekken, open ruimtes om samen te werken en een prachtige sportzaal. De school begint om negen uur: een rustige start van elke stralende dag.

Woon je in of rond Hilversum, heb je een mavo- of havo-advies en heb je zin om stralend te starten op een nieuw school? Kom dan kijken op onze open dag!

Open dag en voorlichting

woensdag 26 januari | 18.30- 20.00 uur

VOORLICHTINGSAVOND

woensdag 26 januari | 13.30 - 15.20 uur

OPEN LESMIDDAG

woensdag 2 februari | 13.30 - 15.20 uur

OPEN LESMIDDAG

donderdag 3 februari | 18.30 - 20.00 uur

VOORLICHTINGSAVOND TOPSPORTTALENTEN

woensdag 9 februari | 13.30 - 15.20 uur

OPEN LESMIDDAG

woensdag 16 februari | 16.00 - 20.00 uur

OPEN DAG

Stel een vraag aan Lucent College

Vul een naam in

Vul hier een geldig e-mailadres in

Vul een bericht in

Invalid Input

Contactgegevens

  • Adres Lucent College
    Larenseweg 127
    1221 CL Hilversum
  • Telefoon 035 624 02 61
  • E-mailadres
www.lucentcollege.nl