Hilfertsheem College

christelijke school voor mavo en vmbo-beroepsgericht (met leerwegondersteunend onderwijs)

HILFERTSHEEM COLLEGE: JE KUNT MEER DAN JE DENKT!

Ben jij op zoek naar een kleine, leuke school voor beroepsgericht vmbo en mavo? En wil jij jouw opleiding volgen in een nieuw gebouw, waar de mensen elkaar kennen? Dan is het Hilfertsheem College jóuw school! Bij ons krijg jij het onderwijs en de begeleiding die bij je past. Wij dagen je uit om het beste uit jezelf te halen. Zo ontdek je dat je meer kunt dan je denkt!

VIER NIVEAUS

Je kunt bij het Hilfertsheem College terecht als je een vmbo-advies krijgt, met of zonder leerwegondersteuning (lwoo). We hebben vier soorten klassen, elk met een andere groepsgrootte en een ander niveau van leren. Het is mogelijk om van het ene naar het andere niveau over te stappen. Daardoor kun jij een diploma halen van het niveau dat bij jou past.

ONTWIKKEL JOUW TALENTEN!

Wij vinden het belangrijk om te weten wie jij bent en waar jij goed in bent. Ben jij bijvoorbeeld goed in theater, sport of koken? Bij ons kun je jóuw talenten ontwikkelen! Naast de gewone vakken volg je in de eerste twee leerjaren een uitdagend keuzeprogramma. Je maakt kennis met de volgende KEI-vakken (keuze- en interessevakken):

  • theater en musical
  • sport en spel
  • beeld en geluid
  • kunst en cultuur
  • muziek
  • catering en koken.

  MBF3023 aangepast MBF3039 aangepast MBF3075 aangepast MBF6579 aangepast

PERSOONLIJKE AANDACHT EN GOED PRESTEREN

Je zit meerdere jaren op school. Het is daarom belangrijk dat jij je thuis voelt op het Hilfertsheem College. Elke groep heeft een eigen mentor, die zorgt voor persoonlijke aandacht en studiebegeleiding. Je kunt extra begeleiding krijgen, zoals remedial teaching, steunlessen, faalangsttraining, sociale vaardigheidstraining en huiswerkbegeleiding. Zo zorgen we er samen voor dat jij je vmbo-diploma behaalt, met cijfers om trots op te zijn.

NIEUWBOUW

Wij hebben een nieuw schoolgebouw, met uitstekende internetvoorzieningen en een draadloos netwerk. In het eerste jaar gebruik jij naast boeken ook een Chromebook, waarmee je voor je opleiding informatie zoekt en benut.

ONDERWIJS EN TOPSPORT

Hilfertsheem College is een Topsport Talentschool. Als je op hoog niveau sport beoefent, kom je onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor speciale faciliteiten. Denk aan extra begeleiding bij je schoolwerk, ontheffing van vakken, vrijaf voor trainingen of wedstrijden en aanpassingen van je rooster.

Open dag en voorlichting

donderdag 28 januari | 18.30 - 20.00 uur

VOORLICHTINGSAVOND CVO 't GOOI ALS TOPSPORTSCHOOL

zaterdag 6 februari | 09.00 - 12.00 uur

OPEN DAG

woensdag 10 februari | 20.00 - 22.00 uur

VOORLICHTINGSAVOND

woensdag 17 februari | 13.30 - 15.00 uur

OPEN LESMIDDAG

Stel een vraag aan Hilfertsheem College

Naam
Vul een naam in

E-mailadres
Vul hier een geldig e-mailadres in

Vraag
Vul een bericht in

Invalid Input

Contactgegevens

www.hilfertsheem.nl