De Savornin Lohman

christelijke school voor mavo en onderbouw mavo/havo

KLEINE SCHOOL, GROTE TOEKOMST

Wij doen waar we goed in zijn en dat is het begeleiden van leerlingen. Bij ons krijg je echt persoonlijke aandacht. Met hard werken bereidt ons onderwijs je succesvol voor op het mbo (niveau 4) of de havo. Onze missie is jou op te leiden tot een kansrijk en zelfverzekerd persoon die positief bijdraagt aan de groep, de school en de maatschappij.

LEREN LEREN

In de mavo/havo-onderbouw werken we met heldere leerdoelen en ga je steeds meer zelf kiezen wat, hoe, met wie en wanneer je leert. Je onderzoekt wat de beste manier van leren voor jou is, door met je coach te kijken wie je bent en hoe je effectief leert. Dat noemen we reflecteren. Je leert om zelfstandig te plannen en je werk te organiseren. De docenten, je coach, medeleerlingen en ouders ondersteunen je als dat nodig is. Zo leer je leren.

We variëren in de leermaterialen: de ene keer met boek en een schrift, de andere keer werk je digitaal of doe je praktische samenwerkopdrachten. Voor dit ‘blended learning’ heeft elke leerling een eigen Chromebook of laptop. Op de 'Sav' krijg je naast vakken ook domeinen, namelijk mens & maatschappij, science en kunst. In die domeinen komen theorie en praktijk bij elkaar. Samen met je klasgenoten werk je zes weken aan uitdagende opdrachten! Je leert initiatief nemen, onderzoek doen en presenteren. Bij design & innovation bijvoorbeeld maak je robots en bewerk je foto’s.

1234

TALENTONTWIKKELING

Als je extra uitdaging wilt, kun je extra programma’s doen. Onze mavo daagt je uit vakken op havoniveau te volgen. Haal een certificaat Frans of Engels, of debatteer mee in ons 'Sav'-team op het Nederlands kampioenschap. De 'Sav' is ook Topsport Talentschool. Als je op hoog niveau sport beoefent, kom je in aanmerking voor extra begeleiding bij je schoolwerk en passen we je programma of rooster aan. Ook als het leren (even) niet vanzelf gaat, ondersteunen onze specialisten je bij dyslexie, rekenproblemen, faalangst of sociale problematiek.

De ‘Sav’ is een open christelijke school voor mavo en havo-onderbouw in Hilversum-Zuid met een supersfeer. Wij stimuleren een gezonde leefstijl en zijn rook- en alcoholvrij. Leef je uit in de sportkooi of de schooltuin, lees in stilte in de mediatheek of bestel gezond eten in onze gezellige kantine! Kies je voor ons, dan gaan wij voor jou!

Open dag en voorlichting

woensdag 13 januari | 15.30 - 19.00 uur

OPEN DAG

woensdag 20 januari | 13.30 - 15.20 uur

OPEN LESMIDDAG

woensdag 20 januari | 18.30 - 20.00 uur

VOORLICHTINGSAVOND

woensdag 27 januari | 13.30 - 15.20 uur

PROEFLESSEN

donderdag 28 januari | 18.30 - 20.00 uur

VOORLICHTINGSAVOND CVO 't GOOI ALS TOPSPORTSCHOOL

woensdag 3 februari | 13.30 - 15.20 uur

OPEN LESMIDDAG

Stel een vraag aan De Savornin Lohman

Naam
Vul een naam in

E-mailadres
Vul hier een geldig e-mailadres in

Vraag
Vul een bericht in

Invalid Input

Contactgegevens

  • Adres De Savornin Lohman
    Van Ghentlaan 51
    1215 PN Hilversum
  • Telefoon 035 624 02 61
  • E-mailadres
www.savorninlohman.nl