College de Opmaat

christelijke school voor vmbo met leerwegondersteuning, op een aparte locatie

COLLEGE DE OPMAAT: OP MAAT VOOR JOU!

Soms heeft een leerling extra begeleiding nodig om een vmbo-diploma te halen. Geldt dat ook voor jou? Dan is College de Opmaat misschien wel dé school voor jou. Wij zijn een school voor leerlingen met het advies vmbo met lwoo, op een aparte locatie. Alle leerlingen krijgen een persoonlijke coach en extra ondersteuning bij het leren. Op onze school kies je je eigen leerdoel en leerroute. Je leert in je eigen tempo en op je eigen niveau.

KLEINE GROEPEN

Samen met jou bespreken we wat voor jou de beste manier van leren is. Je komt in een leergroep die bij jouw ontwikkeling past. Onze groepen zijn klein, gemiddeld vijftien leerlingen. Je krijgt dan ook alle aandacht om goed te kunnen leren en werken. Je coach heeft veel tijd voor je om je te begeleiden en houdt regelmatig contact met je ouders. We geven graag complimenten als je laat zien dat iets goed is gegaan. Pesten, dat staan we niet toe!

BEGELEIDINGSUREN

In de eerste leerjaren volg je verschillende algemene vakken. Op het rooster staan natuurlijk Nederlands, Engels en wiskunde. Verder hebben we de vakken mens & maatschappij, kunst & cultuur, bewegingsonderwijs en loopbaanoriëntatie en begeleiding (afgekort: lob). Aanvullend zijn er begeleidingsuren. Die uren gebruiken we bijvoorbeeld voor extra hulp bij begrijpend lezen, spellen en rekenen. We maken veel tijd vrij voor jouw ontwikkeling op persoonlijk, sociaal en maatschappelijk gebied.

Opmaat

LEREN DOOR TE DOEN

Wij geloven dat je veel kunt leren door te dóen. In ons mooie gebouw hebben we een aantal praktijklokalen waar praktijklessen worden gegeven. Vanaf de tweede klas loop je stage om nog meer praktijkervaring op te doen. Zo ontdek je waar je goed in bent en wat je leuk vindt.

ONDERWIJS EN TOPSPORT

College de Opmaat is Topsport Talentschool. Als je op hoog niveau sport beoefent, kom je onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor speciale faciliteiten zoals extra begeleiding bij je schoolwerk, ontheffing van vakken, vrijaf voor trainingen of wedstrijden en aanpassingen van het rooster.

Open dag en voorlichting

dinsdag 3 november | 8.30 - 11.00 uur

OPEN LESOCHTEND

dinsdag 26 januari | 16.00 - 20.00 uur

OPEN HUIS

donderdag 28 januari | 18.30 - 20.00 uur

VOORLICHTINGSAVOND CVO 't GOOI ALS TOPSPORTSCHOOL

dinsdag 2 februari | 8.30 - 11.00 uur

OPEN LESOCHTEND

dinsdag 13 april | 8.30 - 11.00 uur

OPEN LESOCHTEND

Stel een vraag aan College de Opmaat

Naam
Vul een naam in

E-mailadres
Vul hier een geldig e-mailadres in

Vraag
Vul een bericht in

Invalid Input

Contactgegevens

www.collegedeopmaat.nl