College De Brink

Beroepsonderwijs op alle vmbo-niveaus

COLLEGE DE BRINK: BIJ ONS LEER JE EEN VAK!

Op College De Brink beloven wij drie zaken:

 1. je zult het hier heel erg naar je zin hebben
 2. dit is een veilige school voor iedereen
 3. je verlaat de school met een fantastisch diploma.

College De Brink is een school voor vmbo. Wij bieden onderwijs aan op basisberoeps- en kaderberoepsniveau. Tevens heeft de school een klassieke mavo-opleiding met extra praktijkvakken.

Wij vinden dat een leerling het beste leert door te doen. Dit betekent dat je bij ons al vanaf leerjaar 1 de mogelijkheid hebt om via de beroepsdomeinen mens & dienstverlenen, media en techniek een praktisch programma te volgen.

COLLEGE DE BRINK, EEN PERSOONLIJKE BENADERING

Wij kennen onze leerlingen! Leerlingen, docenten en conciërges kennen elkaar. Wij hebben professionals die leerlingen op maat kunnen begeleiden en ondersteunen. Wij differentiëren op niveau, tempo of naar de interesse van onze leerlingen.

Naast alle theoretische vakken, ontvang je op onze school vanaf de eerste schoolweek een praktisch programma via de beroepsdomeinen mens & dienstverlenen, techniek en media. Dit klinkt misschien wel wat veel, maar het is vooral leuk en leerzaam.

Op College De Brink zijn we ons ervan bewust dat de middelbare schooltijd één van de leukste periodes uit je leven is, waar je later met veel plezier aan terugdenkt. Dit betekent voor ons dat de relatie met jou voorop staat. Vanuit die relatie gaan wij de verbinding met elkaar aan en dan wordt leren mogelijk. Wees welkom, je toekomst start hier!

1 NNL4336 2 NNL44583 NNL4600

ONS ONDERWIJS

We hebben de leeromgeving zo ingericht, dat leerlingen al vanaf dag één kennismaken met het werkveld in onze praktijklokalen. Onze beroepsgerichte programma’s maken het mogelijk onderwijs op maat te bieden en doorlopende leerroutes naar het mbo vorm te geven.

In leerjaar één kom je in een basis/kader, kader/mavo of mavo-klas. Dit maakt het voor leerlingen mogelijk om één of meer vakken op een hoger niveau te volgen, zodat iedere leerling de kans krijgt om zich te ontwikkelen.

WAT VOOR VAKMAN OF VAKVROUW WORD JIJ?

Op College De Brink kunnen leerlingen kiezen uit de volgende vakroutes:

 • Techniek: bouwen, wonen & interieur
 • Techniek: produceren, installeren & energie
 • Media, Vormgeving en ICT
 • Horeca, Bakkerij & Recreatie
 • Zorg & Welzijn

WEET JE NOG NIET GOED WAT JE WILT?

College De Brink is ook dan de perfecte keus! Wij bieden intensieve loopbaanoriëntatie en -begeleiding. In onze praktijklokalen komen leerlingen meteen in aanraking met de verschillende beroepsdomeinen. Zo ervaren ze welke richting aansluit bij hun interesses en talenten.

Open dag en voorlichting

woensdag 15 december | 14.00 - 16.00 uur

OPEN LESMIDDAG

woensdag 26 januari | 15.00 - 20.00 uur

OPEN DAG

maandag 14 februari | 20.00 - 21.30 uur

VOORLICHTINGSAVOND

dinsdag 15 februari | 14.00 - 16.00 uur

OPEN LESMIDDAG

Stel een vraag aan College De Brink

Vul een naam in

Vul hier een geldig e-mailadres in

Vul een bericht in

Invalid Input

Contactgegevens

 • Adres College De Brink
  Kerklaan 6
  1251 JT Laren
 • Telefoon 035 800 99 00
 • E-mailadres
 • Contactpersoon mw. M. Viëtor
  mvietor@gsf.nl
www.collegedebrink.nl