College De Brink

Beroepsonderwijs op alle vmbo-niveaus

COLLEGE DE BRINK: BIJ ONS LEER JE EEN VAK!

College De Brink is een regionale scholengemeenschap voor voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo). Onze school staat in het hart van Laren en is dus voor leerlingen uit de hele omgeving goed bereikbaar. Wij vinden dat een leerling het beste leert door te doen. Dit betekent dat je bij ons al vanaf leerjaar 1 de mogelijkheid hebt om via de beroepsdomeinen techniek, media en mens & dienstverlenen een praktisch programma te volgen.

COLLEGE DE BRINK, EEN PERSOONLIJKE BENADERING

Wij kennen onze leerlingen! Doordat leerjaar 1 en 2 en leerjaar 3 en 4 op verschillende momenten pauze hebben, voelt iedere leerling zich vertrouwd op onze school. Leerlingen, docenten en conciërges kennen elkaar. Wij hebben professionals die leerlingen op maat kunnen begeleiden en ondersteunen. Wij differentiëren op niveau, tempo of naar de interesse van onze leerlingen.

ONS ONDERWIJS

We hebben de leeromgeving zo ingericht, dat leerlingen al vanaf dag één kennismaken met het werkveld in onze praktijklokalen. Onze beroepsgerichte programma’s maken het mogelijk onderwijs op maat te bieden en doorlopende leerroutes naar het mbo vorm te geven.

In leerjaar één en twee zijn er basis/kader- en kader/mavo-klassen. Dit maakt het voor leerlingen mogelijk om één of meer vakken op een hoger niveau te volgen, zodat iedere leerling de kans krijgt om zich te ontwikkelen.

We hebben ook kleinere klassen voor leerlingen met een lwoo-indicatie. Deze leerlingen krijgen hierdoor meer aandacht en begeleiding. 

1 NNL43362 NNL44583 NNL4600

WAT VOOR VAKMAN OF VAKVROUW WORD JIJ?

Op College De Brink kunnen leerlingen kiezen uit zeven vakroutes, die in drie beroepsdomeinen zijn onderverdeeld:

Techniek

  • bouwen, wonen & interieur
  • mobiliteit & transport
  • produceren, installeren & energie

Media

  • media, vormgeving & ict.

Mens & dienstverlenen

  • economie & ondernemen
  • horeca, bakkerij & recreatie
  • gezondheidszorg, veiligheid, welzijn & bewegen.

WEET JE NOG NIET GOED WAT JE WILT?

College De Brink is ook dan de perfecte keus! Wij bieden intensieve loopbaanoriëntatie en -begeleiding. In onze praktijklokalen komen leerlingen meteen in aanraking met de verschillende beroepsdomeinen. Zo ervaren ze welke richting aansluit bij hun interesses en talenten.

Stel een vraag aan College De Brink

Naam
Vul een naam in

E-mailadres
Vul hier een geldig e-mailadres in

Vraag
Vul een bericht in

Invalid Input

Contactgegevens

www.collegedebrink.nl